h

Nieuws uit 2012

1 november 2012

Geef uw mening over voorgenomen bezuinigingen zwembad en bibliotheek!

De gemeente wil jaarlijks 75.000 euro bezuinigen op het zwembad en vanaf 2015 100.000 per jaar op de bibliotheek. Volgens de SP is dit een verkeerde ontwikkeling. De SP is de afgelopen dagen te vinden geweest bij het zwembad en de bibliotheek om handtekeningen op te halen en mensen te informeren over de voorgenomen bezuinigingen. Alsnog een reactie achterlaten? Dat kan via het contactformulier op deze website!

Lees verder
1 november 2012

Boortunnel Voorschoten belangrijke verbetering

De SP in Voorschoten is tevreden over het voornemen van de provincie om de Rijnlandroute door Voorschoten volledig ondertunneld aan te leggen. “Op deze manier zal Voorschoten de Rijnlandroute niet horen, niet zien en niet ruiken. Dat was onze voornaamste eis” zegt SP-voorzitter Erik Maassen.

Lees verder
29 oktober 2012

SP wil geen bezuiniging op zwembad en bieb


De SP is een handtekeningenactie begonnen tegen de voorgenomen bezuinigingen op het zwembad en de bibliotheek. De gemeente wil jaarlijks 75.000 euro bezuinigen op het zwembad en vanaf 2015 100.000 per jaar op de bibliotheek. Volgens de SP is dit een verkeerde ontwikkeling. De gemeente wil dat het zwembad en de bibliotheek meer gaan opbrengen. “Dat klinkt redelijk, maar dat betekent dat het duurder wordt om te zwemmen of boeken te lenen. Vooral mensen met een kleine beurs worden daar de dupe van. Die kunnen straks deze voorzieningen niet meer betalen”, legt SP-voorzitter Erik Maassen uit.

Lees verder
13 september 2012

SP stemmers bedankt!

Pagina's

U bent hier