h

Laatste kans: teken tegen de bezuinigingen op zwembad & bibliotheek!

7 november 2012

Laatste kans: teken tegen de bezuinigingen op zwembad & bibliotheek!

Donderdagavond 8 november vinden de begrotingsbesprekingen plaats in de gemeenteraad. De SP heeft al aardig wat handtekeningen opgehaald tegen de voorgenomen bezuinigingen op het zwembad en de bibliotheek, door bezoekers hiervoor te benaderen. Ook via het contactformulier op deze website is het mogelijk een reactie achter te laten. In de hal van het zwembad, en vanaf vanmiddag ook in de bibliotheek, zijn handtekeningenlijsten aanwezig die nog tot en met morgenmiddag getekend kunnen worden. Laat uw stem horen, voor het te laat is! De opgehaalde handtekeningen en binnengekomen reacties zullen morgenavond aangeboden worden aan de gemeenteraad.


U bent hier