h

Nieuws uit 2023

4 maart 2023

Hou Vlietland Groen en Open, demonstratie 12 maart

“Vlietland moet groen en open blijven!” Met die boodschap organiseert GroenLinks samen met SP, Water Natuurlijk, Vrienden van Vlietland en Burgerinitiatief Vlietland en met steun van de PvdA op
zondagmiddag 12 maart een demonstratieve optocht in Vlietland-Noord. Regionale politici zullen bij de demonstratie aanwezig zijn om hun steun uit te spreken.

Lees verder
23 februari 2023

VERKIEZINGSPROGRAMMA SP: PUBLIEKE DIENSTEN IN PUBLIEKE HANDEN

Foto: SP

De leden hebben gesproken, de aangenomen wijzigingsvoorstellen zijn verwerkt. Met genoegen en trots presenteren wij ons programma voor de Statenverkiezingen van 15 maart: "Publieke diensten in publieke handen".

Lees verder
20 februari 2023

Volksprotest!

Foto: SP

Genoeg is genoeg! Ruim 2000 mensen waaronder velen van de SP Voorschoten kwamen af op het volksprotest op het Beursplein te Amsterdam. Uitgerekend bij één van de oudste financiële handelsbeurzen van de wereld maakt de SP duidelijk: onze energie behoort geen markt te zijn! Verlaag de kosten, nationaliseer de energie!<--break->

Lees verder
31 januari 2023

Spoeddebat Leidschendam-Voorburg: Houd Vlietland Groen en Open

Foto: SP

Op 1 februari is er een spoeddebat in Leidschendam-Voorburg over de plannen voor vakantievilla’s in recreatiegebied Vlietland. De SP-afdelingen in Leidschendam-Voorburg, Leiden en Voorschoten ondersteunen de oproep van het Burgerinitiatief Vlietland om aanwezig te zijn bij dit spoeddebat. Het begint om 19:30 uur in de Raadzaal huize Swaensteyn, Herenstraat 72-74, Voorburg.

Lees verder

U bent hier