h

Huurders vragen Woonzorg om uitleg

16 juni 2020

Huurders vragen Woonzorg om uitleg

Huurders en de SP gaan donderdag 25 juni naar het kantoor van Woonzorg in Voorschoten. Huurders komen hun persoonlijke verhaal vertellen, om Woonzorg duidelijk te maken wat de effecten zijn van keer op keer huurverhoging.

Namens de SP zal Erik Maassen aan Woonzorg vragen wat ze gaan doen om de enorm hoge huren in Voorschoten aan te pakken. Vorige week nam de gemeenteraad een motie van Maassen aan waarin de oproep aan de corporaties werd gedaan om de huurverhoging te matigen. Maassen gaat Woonzorg vragen hoe ze die motie gaan uitvoeren.

Bent u huurder van Woonzorg en wilt u uw persoonlijke verhaal over de huurverhoging ook onder de aandacht van Woonzorg brengen? Stuur uw verhaal naar emaassen@voorschoten.nl of per brief naar A. van Roon, Richard Wagnerlaan 59, 2253 CC, Voorschoten.

Op 25 juni om 11 uur zullen de persoonlijke verhalen bij Woonzorg (Multatulilaan 6) worden gebracht door de huurders zelf. De SP roept huurders op om met hun verhaal hierheen te komen. De Corona-regels zullen in acht worden gehouden.

.

U bent hier