h

"Pas Rijnlandroute goed in"

2 november 2014

"Pas Rijnlandroute goed in"

De Rijnlandroute moet zo goed mogelijk worden ingepast in het landschap. Alle kansen daarvoor moeten worden aangegrepen. Die oproep heeft gemeenteraadslid Erik Maassen gedaan aan de provinciale fractie van de SP.

Provinciale Staten beslist de komende weken over de inpassing van de Rijnlandroute. De provinciale fractie van de SP heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor een goede inpassing van de Rijnlandroute, zoals een boortunnel onder Voorschoten. Nu wordt definitief besloten over de manier waarop de weg in het landschap wordt ingepast. Het Voorschotense gemeenteraadslid Erik Maassen heeft daarom de boodschap aan de provinciale SP meegegeven om zich volledig in te zetten voor een zo optimaal mogelijke inpassing. Vooral in de Oostvlietpolder, langs de Vlietlanden en langs de Stevenshof is er nog een hoop te verbeteren aan het voorgenomen tracé.

Ook riep Maassen de toekomstige Statenleden van de SP op om zich na de verkiezingen van maart 2015 in te blijven zetten voor een zo goed mogelijk inpassing van de Rijnlandroute.

U bent hier