h

SP vraagt extra boodschap voor voedselbank

8 juni 2013

SP vraagt extra boodschap voor voedselbank

Op zaterdag 15 juni zullen de leden van de SP Voorschoten actie voeren voor de voedselbank. Bezoekers van de C1000 in Noord-Hofland worden gevraagd een extra boodschap mee te nemen ten behoeve van de voedselbank Voorschoten.

Door de economische crisis is het aantal mensen dat afhankelijk is van de voedselbank de laatste jaren toegenomen. Tegelijkertijd merken de voedselbanken in heel Nederland dat de supermarkten minder voedsel overhouden. Hierdoor is het aanbod aan de voedselbanken kleiner geworden, terwijl de vraag van mensen in problemen groter is geworden. De SP vraagt daarom de mensen om een extra boodschap te doen voor de voedselbank. SP-voorzitter Erik Maassen: “Op deze manier kan de voedselbank goede pakketten blijven samenstellen.”

Vanaf 10.00 uur staan de vrijwilligers van de SP bij in het winkelcentrum Noord-Hofland.

U bent hier