h

Vier partijen sluiten Progressief Akkoord

21 oktober 2022

Vier partijen sluiten Progressief Akkoord

Foto: Marjolein Altena / www.voorschotensekrant.nl

De vier oppositiepartijen in de gemeenteraad hebben samen een Progressief Akkoord gesloten. De fractievoorzitters van de SP, GroenLinks, D66 en de PvdA presenteren dit akkoord vandaag. SP-fractievoorzitter Erik Maassen is trots op het akkoord: "Hier staan mooie plannen in."

De vier partijen hebben samen veertien plannen opgesteld om Voorschoten mooier, beter en socialer te maken. "We zitten dan misschien niet in de coalitie, maar dat betekent niet dat we vier jaar met onze handen over elkaar gaan zitten. Allevier de partijen hebben goede plannen, die hebben we nu samengebundeld en daar gaan we ons samen voor inzetten," zegt Maassen.

Het Progressief Akkoord is hieronder als bijlage toegevoegd. 

U bent hier