h

Erik Maassen voorgedragen als lijsttrekker SP

11 oktober 2021

Erik Maassen voorgedragen als lijsttrekker SP

Foto: Maurits Gemmink

Het bestuur van de SP Voorschoten heeft Erik Maassen opnieuw voorgedragen als lijsttrekker van de SP. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 zal Maassen voor de derde keer de lijst trekken. De ledenvergadering van de SP stemt in november over de voordracht van het bestuur.

De SP zet bij de verkiezingen in op groei. Doelstelling is om zeker twee zetels te veroveren, meer dan de ene zetel die de socialisten nu hebben. De SP zit sinds 2014 in de gemeenteraad van Voorschoten. Ondanks de kleine fractie haalde de partij een paar grote overwinningen. Zo stopte de gemeente Voorschoten de samenwerking met Wassenaar en werd de gedeelde ambtenarenorganisatie ‘Duivenvoorde’ opgeheven.

Erik Maassen is fractievoorzitter van de SP in de gemeenteraad van Voorschoten sinds 2014. Van 2007 tot 2011 zat hij in de Provinciale Staten van Zuid-Holland voor de SP. Ook werkte hij twee jaar voor de Tweede Kamerfractie van de SP. In het dagelijks leven werkt hij als beleidsmedewerker bij de Woonbond, de belangenorganisatie voor huurders en woningzoekenden.

U bent hier