h

SP Zuid-Holland zet zich in voor groene Duivenvoordecorridor

7 januari 2016

SP Zuid-Holland zet zich in voor groene Duivenvoordecorridor

Fractievoorzittter Lies Van Aelst heeft zich in Provinciale Staten hard gemaakt voor een groene Duivenvoordecorridor. "De gemeenten lijken de 15% nu als minimum in plaats van maximum te willen zien. Dat is zeker niet de bedoeling."

Van Aelst uitte haar zorgen over verdere bebouwing van het groene gebied tijdens de Statenvergadering van 16 december. "Met de bouw van grote, dure woningen hopen de gemeenten het financiële gat op dit grondproject te dichten. Dit gaat ten koste van het groen in het gebied."

Deze week verscheen een negatief advies van de Provinciale Adviescommissie Leefomgeving (PAL) over de bouwplannen.

https://zuid-holland.sp.nl/nieuws/2016/01/groene-duivenvoordecorridor-geen-financiele-melkkoe-voor-gemeenten

U bent hier