h

POLITIEK CAFÉ MET KOEN HAEGENS: "DE GROOTSTE SHOW OP AARDE"

14 oktober 2015

POLITIEK CAFÉ MET KOEN HAEGENS: "DE GROOTSTE SHOW OP AARDE"

Foto: SP / leiden.sp.nl

Met trots opent het Politiek Café van SP Leiden het nieuwe seizoen met schrijver en journalist Koen Haegens. Op vrijdag 30 oktober komt hij naar partijpand De SPeer om zijn nieuwe boek te presenteren: De grootste show op aarde. De mythe van de markteconomie.

De hele wereld om ons heen lijkt uit markt te bestaan. Arbeidsmarkt, woningmarkt, relatiemarkt. We leven dan ook in een markteconomie. Zelfs onze democratie lijkt tegenwoordig ondergeschikt aan de wensen van de financiële markten.

Maar wat als die geheimzinnige, alomtegenwoordige markteconomie helemaal niet bestaat? Wat als het allemaal een mythe is? Koen Hagens prikt erdoorheen en gunt ons een kijk op de echte economie. Onder een dun laagje kapitalisme ligt een socialere, menselijke economie verstopt!

 

Foto: SP / leiden.sp.nl

Koen Haegens houdt een strijdbaar verhaal en gaat heel graag in discussie met het publiek.
Signeersessie en borrel na.

Iedereen welkom! Vrijdag 30 oktober in De SPeer, Marnixstraat 18, Leiden. Het programma begint om 20.00 uur. De zaal is open en de koffie staat klaar om 19.30 uur.

 

U bent hier