h

SP helpt huurders bij huurverhoging

30 mei 2014

SP helpt huurders bij huurverhoging

Steeds meer huurders komen in financiƫle problemen door de hoge huurverhoging. Daarom kan het lonen voor huurders om te controleren of de huurverhoging wel mag. De vrijwilligers van de SP helpen daarbij.

Huurders die willen controleren of ze bezwaar kunnen maken tegen de huurverhoging kunnen hiervoor terecht bij de hulpdienst van de SP. Op zaterdag 7 juni van 12-2 uur wordt hiervoor een inloopuur georganiseerd in buurthuis Alettahof, Aletta Jacobsplantsoen 97 . Alle ontvangen papieren rondom het huurverhogingsvoorstel moeten worden meegenomen, evenals (een kopie van) het huurcontract. Natuurlijk kunnen ook per e-mail vragen worden beantwoord. Huurders kunnen daarvoor contact opnemen met voorschoten@sp.nl

U bent hier