h

Kamerlid Paulus Jansen in Voorschoten

3 maart 2014

Kamerlid Paulus Jansen in Voorschoten

Zaterdag 8 maart komt SP-Kamerlid Paulus Jansen naar Voorschoten. Hij vraagt samen met de lokale SP-afdeling aandacht voor de lange wachtlijsten in de sociale woningbouw. Hierdoor moeten vooral jongeren en jonge gezinnen jaren wachten op een betaalbare woning.

Paulus Jansen is in de Tweede Kamer woordvoerder wonen en energie en voorzitter van de Kamercommissie voor infrastructuur en milieu (I en M). Hij voert in de Tweede Kamer het verzet aan tegen de huurverhogingen en de verhuurdersheffing die minister Blok met steun van VVD, PvdA, D66, ChristenUnie en SGP doorvoert. Jansen heeft een alternatief plan voorgesteld, waarbij woningbouwcorporaties verplicht gaan investeren in nieuwbouw en renovatie.

Paulus Jansen staat vanaf 11.00 uur met de SP-afdeling Voorschoten op het Treubplein.

Reactie toevoegen

U bent hier