h

Lijsttrekkersdebat: "Iedereen moet in Voorschoten betaalbaar kunnen wonen"

19 februari 2014

Lijsttrekkersdebat: "Iedereen moet in Voorschoten betaalbaar kunnen wonen"

Tijdens het eerste verkiezingsdebat in Voorschoten ging lijsttrekker Erik Maassen namens de SP in debat met het CDA. Het thema was betaalbaar wonen. Het debat werd door radio West georganiseerd in ‘Het wapen van Voorschoten'.

Maassen legde vooral de nadruk op het feit dat in Voorschoten de afgelopen jaren heel veel koopwoningen zijn gebouwd. Het aantal huurwoningen is juist minder geworden. Hierdoor zijn de wachtlijsten toegenomen en staan vooral jongeren en jonge gezinnen jarenlang op de wachtlijst. “Iedereen moet betaalbaar kunnen wonen in Voorschoten,” aldus Maassen. Volgens Esmee van Herk van het CDA was het bestaan van wachtlijsten voor huurwoningen “onzin”.

Het hele debat is terug te luisteren op de site van RTV West.

Reactie toevoegen

U bent hier