h

Kandidaten gemeenteraadsverkiezingen 2014

13 januari 2014

Kandidaten gemeenteraadsverkiezingen 2014

De SP afdeling Voorschoten doet dit jaar voor het eerst mee met de gemeenteraadsverkiezingen. Hier volgt een korte presentatie van de kandidaten op de lijst. 

 

1. Erik Maassen (37) werkt als belangenbehartiger van huurders. Hij was eerder voor de SP actief in de provincie en werkte in de Tweede Kamer. Erik zet zich in voor het behoud van voorzieningen in Voorschoten.

 

 

2. Thijs van der Horst (50) helpt voormalig delinquenten bij het zoeken naar werk. Eerder werkte hij als verpleegkundige, als straatadvocaat voor daklozen en als reclasseringsambtenaar. Thijs maakt zich hard voor goede en betaalbare zorg.

 

 

3. Elzelien van der Starre (45) woont haar hele leven in Voorschoten. Op het moment is zij werkzaam bij een belastingadvieskantoor. Zij is zeer actief in een bewonerscommissie en pleit ervoor dat meer betaalbare huurwoningen worden aangeboden.

 

4. Tina Pourjalili (19) studeert rechten aan de Universiteit van Leiden. Zij is van Iraanse afkomst, maar geboren en getogen in Voorschoten. Tina wil dat de gemeente zich meer inzet voor jongeren in Voorschoten.

 

 

5. Andrien van Roon (58) werkt aan inrichting van openbare ruimte. Andrien heeft veel ervaring met vrijwilligerswerk en studeerde aan de sociale academie in Den Haag. Andrien maakt zich hard voor de vele vrijwilligers in Voorschoten.

 

 

 

Verder staan op onze lijst:

6. Conny Du Pre - van Beek

7. Wout van den Berg

8. Judith Thomas

9. Lyonne Maassen

10. Freek Bouricius

11. Wim Smit

12. Simon Veen 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier