h

Inzamelactie voor voedselbank groot succes

16 juni 2013

Inzamelactie voor voedselbank groot succes

De inzamelactie van de SP voor de voedselbank Voorschoten is ook dit jaar weer een groot succes geworden. 39 kratten werden tot op de rand gevuld bij de voedselbank afgeleverd. De vrijwilligers van de SP stonden van 10.00 uur tot 17.00 uur bij de C1000 in Noord-Hofland.

 

“Helaas is door de crisis de voedselbank nog meer onmisbaar geworden” aldus SP-er Erik Maassen. “Het is crisis, maar de verzorgingsstaat wordt afgebroken door de regering. Daarom springen particuliere initiatieven zoals de voedselbank in het gat dat de overheid doelbewust laat ontstaan. Je kan mensen in armoede niet aan hun lot overlaten. Aan de grote opbrengst van de actie kan je zien dat mensen in Voorschoten dat met de SP eens zijn.”                                                       

U bent hier