h

SP doet mee met gemeenteraadsverkiezingen

27 maart 2013

SP doet mee met gemeenteraadsverkiezingen

De ledenvergadering van de SP Voorschoten heeft besloten om in principe deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Afdelingsvoorzitter Erik Maassen: “De SP is een grote partij. Onze afdeling in Voorschoten bestaat nu een jaar en is gegroeid tot 75 leden. Onze achterban verwacht dat ze ook bij gemeenteraadsverkiezingen op ons kunnen stemmen.”


Deelname moet wel nog worden goedgekeurd door het partijbestuur. Maassen: “Dat is een verplichting die de kieswet elke partij oplegt.” Maassen verwacht die goedkeuring in het najaar te krijgen. Ondertussen gaat de SP in Voorschoten aan de slag met het samenstellen van een kieslijst en een verkiezingsprogramma. “Mensen die een goed idee hebben voor het verkiezingsprogramma zijn altijd welkom om dat met ons te delen” roept Maassen op.


De SP is druk bezig zich voor te bereiden op de gemeenteraadsverkiezingen, maar blijft ook acties voeren. Dit weekend staan de SP-leden met een marktkraam op het Treubplein om op te roepen voor de grote zorgmanifestatie van 6 april in Den Haag.

U bent hier